LEVEL 2 
ESSENTRICS TRADEMARK-oefeningen

Met Level 2 van de ESSENTRICS Teacher Training ga je dieper in op de unieke Trademark-oefeningen - de verschillende posities, de volgorde van de oefeningen, overgangen, en bijbehorende anatomie, technieken en doelen. Je leert veel gemaakte fouten herkennen en effectieve correcties en aanpassingen geven zodat je deelnemers nog meer uit de workout kunnen halen. We nemen 33 fundamentele Trademark-oefeningen onder de loep en leggen uit hoe je zelf een Trademark-sequentie kunt samenstellen.

Certificeringsniveau: Gecertificeerd ESSENTRICS-instructeur L2 
Onderwerp: Leer ESSENTRICS Trademark-oefeningen

De unieke, vloeiende Trademark-oefeningen zijn kenmerkend voor de ESSENTRICS-workout en de reden dat de workout zo effectief is. Trademark-oefeningen verlengen en versterken tegelijkertijd hele spierketens. Dit verbetert de houding, verlicht pijn en geeft slankere spierdefinitie aan de taille, heupen, core en benen. Deze oefeningen zijn geschikt voor (en geliefd bij) veel verschillende doelgroepen - mannen, vrouwen, sporters en mensen met langdurige blessures. De Trademark-oefeningen veranderen je lichaamsvorm, werken anti-verouderend en verbeteren je sportieve prestaties.

Voorwaarde: je staat geregistreerd voor deelname aan een level 1 workshop OF je hebt deelgenomen aan een level 1 workshop OF je bent gecertificeerd level 1 docent 

Materiaal:

  • Docentenhandleiding: ESSENTRICS Trademark-oefeningen, incl. evaluatieboekje en een formulier voor het invullen van de stagelessen
  • Instructie DVD
  • Studieplanning (digitaal)

Prijs €225.00

BESTEL NU

Over level 2

In level 2 leer je trademark-oefeningen, houdingen, overgangen, sequenties, anatomie, technieken en doelstellingen. Ook leer je wat veel gemaakte fouten zijn, hoe je deze kunt corrigeren en gemakkelijk aan kunt passen. We nemen 33 fundamentele trademark-oefeningen onder de loep en leggen uit hoe je zelf een trademark-sequentie kunt maken.

In aanvulling op het leerboek kun je gebruik maken van de bijgevoegde DVD. Hierop kun je zien hoe je trademark oefeningen goed voor kunt doen, hoe je de juiste spieren moet gebruiken, hoe je veelgemaakte fouten kunt herkennen en welke simpele aanpassingen je kunt geven. 

Tijdsduur: ca. 6 weken

Examenkosten: € 56,- incl. BTW 

  • Praktijkexamen: een DVD waarop jij vier trademark-oefeningen samenstelt en demonstreert
  • Stagelessen: met het examen lever je een formulier in met een overzicht van jouw 18 stage-uren (bijgevoegd in het lesmateriaal)
  • Theorie-examen: achter in het lesboek vind je het examen