AGING BACKWARDS
WIST JE... DAT WE ZELF KUNNEN BESLISSEN HOE WE OUDER WILLEN WORDEN? 

  • Aging Backwards
  • Miranda Esmonde-White Aging Backwards

Aging Backwards

AGING BACKWARDS

BUY NOW

Wist je... DAT we zelf kunnen kiezen hoe we ouder willen worden?

Het menselijk lichaam is gemaakt om pijnvrij te zijn en om een levenlang energiek en gezond te blijven. 

Met Aging Backwards is de tijd voorbij dat we de negatieve consequenties van het ouder worden accepteerden als onvermijdelijk en 'normaal'. Eigenlijk moeten we ons nooit zomaar machteloos overgeven aan chronische pijn, nieuwe heupen en knieën, verlies van energie en mobiliteit, een slechte houding en gewichtstoename - ongeacht welke leeftijd je hebt. 

Weinig mensen zijn zich ervan bewust dat celdood een belangrijke factor is die het verouderingsproces aanwakkert. In Aging Backwards legt Miranda uit hoe we de celdood kunnen remmen; aan de hand van wetenschappelijke onderbouwing bewijst ze hoe we ons voor altijd jong en levendig kunnen voelen! 

Iedereen, van jong tot oud, kan de voordelen ervaren van de kennis en adviezen die Aging Backwards je geeft. Het is nooit te laat om zelf de controle over je lichaam te nemen, laat leeftijd nooit een belemmering zijn! 

In haar boek bespreekt Miranda:

  • Hoe we er 10 kilo lichter en 10 jaar jonger uit kunnen zien in slechts 10 seconden, enkel door onze houding te verbeteren 
  • Hoe we spieratrofie en celdood tegen kunnen gaan - en gewichtsverlies een boost geven - in maar 30 minuten per dag 
  • Hoe we ons lichaam pijnvrij kunnen houden op iedere leeftijd
  • Hoe we de fysieke veranderingen kunnen omkeren die, als we ouder worden, vaak optreden in onze botten, spieren en huid 
  • Hoe we gewicht, flexibiliteit, kracht, charme en goede gezondheid kunnen behouden tot ver in onze gouden jaren

Waarom ik dit boek geschreven heb

Over miranda esmonde-white

Miranda Esmonde-WhiteMiranda Esmonde-White is sinds 1999 bekend van haar populaire fitnessshow Classical Stretch op het Amerikaanse televisienetwerk PBS. Na haar carrière als professionele ballerina ontwikkelde Miranda haar eigen fitnesstechniek en werd ze dé flexibiliteittrainer en –adviseur van professionele atleten en Olympisch sporters.

Miranda's eerste boek, Aging Backwards, geeft een nieuwe kijk op de rol van fitness in het vertragen van het verouderingsproces terwijl we ons lichaam jong, aantrekkelijk, sterk en gezond houden.

Miranda schrijft boeken, geeft workshops, ontwikkelt het ESSENTRICS Teacher Training Program en geeft live lessen in de flagship-studio in haar woonplaats Montréal, maar ook in andere plaatsen over de hele wereld. Ze is medeontwikkelaar en creatief directeur van The Esmonde Technique en de ‘creator’ van ESSENTRICS.PREVIEW van de AGING BACKWARDS PLEDGE SPECIAL

Aging Backwards

AGING BACKWARDS

BUY NOW

 

Testimonials

"ESSENTRICS heeft me weer terug op de squashbaan gebracht, terwijl ik bijna was gestopt. Mijn lichaam functioneerde niet meer, ik was geblesseerd en had voortdurend pijn. Na de eerste sessie met Miranda, voelde ik de pijn verminderen. Ik geloof iedereen wel iets uit dit programma kan halen; of je nu pijn wilt verminderen, je sportprestaties wilt verbeteren of je lichaam wilt veranderen, ESSENTRICS is het."

Jonathon Power
Voormalig wereldkampioen squash“Ik had altijd pijn door artritis en kon me moeilijk bewegen. Sinds ik ben begonnen met ESSENTRICS ben ik flexibel en beweeg ik weer zonder pijn.”

Kimberley Dahme
van de rockband Boston

 

 


“In Aging Backwards legt Miranda Esmonde-White haar lezers uit hoe we op celniveau ouder worden en wat we kunnen doen om dit proces te vertragen en om te keren. Haar revolutionaire trainingsprogramma kan iedereen, met elk fitnessniveau, helpen om een een jeugdig lichaam tijdens ons onvermijdelijke verouderingsproces.”

Claudio Cuello
MD, D.Sc., FRSC, OC, Professor en oud-voorzitter van het departement voor farmacologie en geneeskunde, McGill University


“Al meer dan 10 jaar ontvangen we zeer enthousiaste reactie's van kijkers op Miranda's workout. Uit eigen ervaring weet ik dat de anti-verouderingseffecten van haar programma groot zijn!" 

Chris Funkhouser
Voorzitter American Public Television


“Mijn werk als chiropractor vraagt veel van mijn lichaam. Ik stort me op mensen die soms drie keer mijn eigen lichaansgewicht hebben. Ik ben ongeveer tien jaar geleden begonnen met Miranda's workout en nu adviseer ik AL mijn patiënten om ESSENTRICS te doen, zelfs als zij last hebben van hun gewrichten. Het is veilig, gemakkelijk en volledig... het totaalpakket!" 

Dr. Beth Barnett
Gediplomeerd chiropractor/sportarts

PREVIEW van SEASON 10 van CLASSICAL STRECH: