LIFESTYLE TESTIMONIALS
CLASSICAL STRETCH OP PBS. DVD'S. FAMILIE  

 

Zo'n anderhalf jaar geleden Essentrics ontdekt en nu 'hooked'. Het leuke is de combinatie tussen lenigheid, kracht en balans. Geen enkele oefening ziet
er zwaar uit, en toch is het dat wel! Maar anders ' zwaar'  dan cardio- of kracht training. Essentrics kun je altijd doen; zelfs als ik een off-day
heb, kom ik na een uur weer vol energie de les uit. Superfijne les van Emma die ook nog eens precies de juiste sfeer en uitdaging weet te vinden voor
iedereen.

Wienke

Hi, Miranda,

Ik doe nu sinds een maand jouw oefeningen op PBS en ik vind het geweldig! Je lijkt veel over het mensenlijk lichaam te weten en het is zo fijn dat je al je kennis met ons wilt delen. Je hebt zo'n sympathieke persoonlijkheid. Elke keer als ik klaar ben met je programma voelt mijn lichaam goed, niet uitgeput of pijnlijk.  

Ik hoop dat mijn houding, balans en flexibiliteit zullen verbeteren als ik jouw lessen blijf volgen. Het belangrijkste is echter dat ik het zo leuk vind, dat ik elke keer weer meer wil.  

Dankjewel!!

Vriendelijke groet,
Jodi

Miranda,

Ik wil je graag bedanken voor je geweldige lessen. Ik ben een 67 jaar oude man die nu een jaar lang vijf keer per week jouw workout doet.  

Zo veel mannen, waaronder ikzelf, hebben hun jongere jaren enkel oefeningen voor kracht en uithoudingsvermogen gedaan. Jij bent overtuigd van het belang van stretchen en ik kan me hier helemaal bij aan sluiten. Jouw benadering heeft overeenkomsten met Chinese trainingsvormen, een andere fijne ervaring in mijn leven. De bewegingen ontstaan vanuit de core. "One thing move, everything move." 

Ik voel, zoals waarschijnlijk de meeste van jouw kijkers, dat je oprecht mensen wilt helpen met het verbeteren van hun gezondheid. 

Je doet goed werk. Dankjewel.

Richard