GEWICHTSVERLIES 
TONE. STRENGHTEN. SHAPE

 

Hi,

Graag wil ik jullie laten weten wat een groot verschil ik in een paar korte weken heb gemerkt dankzij ESSENTRICS. Ik voel me meer zelfverzekerd, ik voel me leniger en gezonder dan ik OOIT. Ik doe de stretch and strengthen workouts thuis maar ik wil graag lessen gaan volgen. Mijn moeder zag een fragment over ESSENTRICS bij de Marilyn Denis show en ik gaf haar de DVDs voor kerst. Ik dacht dat het weer een nieuwe fitnessrage was. Ik probeerde een van de DVDs uit en voelde meteen verschil.
Net als veel andere vrouwen hoopte ik dat ik ooit nog eens fan zou worden van yoga of pilates, iets gezonds waarbij ik mezelf niet hoef te dwingen om het te doen. ESSENTRICS is dat nu voor mij. Ik zit veel tijd voorovergebogen aan een bureau en heb meestal veel pijn in mijn heupen, lage rug en schouders. Met dit programma merk ik dat ik een strakker bovenlichaam heb, verbeterde houding en dat mijn heupen een stuk blijer zijn met me.

ESSENTRICS is een onderdeel van mijn leven geworden. 

 Bethany K.

Beste Miranda & Sahra,

Ik ben 54 jaar oud en obese. Nadat ik vreselijke pijn in mijn benen kreeg door mijn overgewicht ben ik er eindelijk wat aan gaan doen. Ik ben met Weight Watchers begonnen en snel viel ik af. Maar ik wist dat ik een of andere workout moest gaan doen waar ik me aan kon houden om te voorkomen dat mijn spieren slap zouden blijven en dat mijn overtollige huid zou gaan hangen. Ik vond je programma en ben gaan trainen. De afgelopen 3 maanden heb ik het 5 dagen per week gedaan. In middels ben ik zeker 20 kilo lichter en begin ik spierdefintie te zien in mijn lichaam.

Ik ben zo blij dat ik je programma heb gevonden. Het heeft me niet alleen geholpen bij het afvallen, maar het helpt me ook met mijn balans, flexibiliteit, body toning en verlicht mijn artritis. Toen jij ooit je enkel brak voelde je je vast verslagen, maar als je nu ziet waar het toe heeft geleid: je helpt mij en vele anderen.

Ontzettend bedankt!

Linda