HERSTEL TESTIMONIALS
RUGPIJN. ARTRITIS. FIBROMYALGIE. OSTEOPOROSE. HERSTEL NA OPERATIE 

 

Beste Miranda,

Ik ben een arts, moeder, vrouw, eigenaar van een eigen bedrijf en, zoals zoveel vrouwen, overwerkt. Desondanks voel ik geen stress en pijn in mijn lichaam omdat ik letterlijk minstens een 1/2 uur of langer ESSENTRICS doe per dag, wat er ook gebeurt. ESSENTRICS is mijn levensreddende medicijn - ik heb geen ontstekingsremmers en pijnstillers gebruikt sinds ik het programma doe. 

Mijn dochter en haar vrienden, artsen en verplegers in ziekenhuizen, mijn broer, veel van mijn vrienden en daar weer vrienden van doen inmiddels ESSENTRICS. Ze vertellen me dat ze niet kunnen geloven dat iets dat er zo simpel uitziet resultaten geeft die ze niet eerder met andere workouts hebben kunnen behalen. Een van mijn beste vrienden, ook een arts, is gestopt met een ander stretchprogramma nadat ze ESSENTRICS had geprobeerd. Voor mij is de verlichting van mijn pijn door fibromyalgie het geweldigste resultaat.

Patrice M, M.D.

 

Hi Essentrics-team,

Nadat ik vorig jaar jullie workout videos op youtube ontdekte kan ik eerlijk zeggen dat ik het stretch-programma heb gevonden dat ik wil blijven doen tot ik hoog bejaard ben. Door alleen al jullie youtube-filmpjes te doen heb ik al heel veel resultaat geboekt. Op mijn 12e heb ik alle drie de botten in mijn enkel gebroken, sindsdien is mijn lichaam heel erg verslapt. Door deze blessure was een kant van mijn lichaam altijd zwakker en stijver dan de andere. Dit heeft een enorme invloed gehad op mijn mogelijkheid om te sporten en oefeningen goed te kunnen doen.
Vanaf het eerste moment dat ik ESSENTRICS probeerde kon ik de ontspanning voelen op plekken die ik niet eerder kon bereiken met standaard stretches. Ik kan nu harder werken terwijl ik train, wat een ongelofelijke invloed heeft gehad op mijn fitness. Mijn man heeft een zenuwbeschadiging in zijn rug en zelfs hij voelt dat de spanning in zijn lichaam wordt verlicht door jouw methode. Ontzettend bedankt!

Ga zo door met je geweldige werk.

Hartelijke groet,
Aynsley G.

 

Beste Miranda en Sahra,

Ik denk dat het bijna een jaar geleden is dat ik met ESSENTRICS ben gestart en ik ben ontzettend blij om de lessen regelmatig te kunnen doen. De lessen zijn leuk om te doen, de docenten zijn geweldig en de locatie is fantastisch. Ik begon met de les om te herstellen van een verschoven wervel. Ik herstelde snel. ESSENTRICS heeft me ontzettend geholpen met mijn rug. Ook ben ik veel 'bulk' verloren in mijn bovenlichaam, een overblijfsel van de tijd dat ik veel zwom. Als ik er zo over nadenk, kan ik me indenken dat de opwaartse stretches helpen om bij het zwemmen het lichaam en de armen beter te plaatsen in het water. 

Toen ik begon vond ik de lessen niet zo heel zwaar. Nu ik de oefeningen onder de knie heb ben ik in staat om de intensiteit aan te passen aan de intensiteit die ik op dat moment nodig heb. Het is fijn om les van verschillende docenten te krijgen, het is verfrissend als je dezelfde principes in andere woorden krijgt uitgelegd.

Mijn houding is in het afgelopen jaar ontzettend veranderd en het voelt geweldig. Dit realiseerde ik me toen ik een paar weken geleden voor de eerste keer in twee jaar op mijn triathlon fiets stapte. De houding op die fiets is anders dan die op een standaad racefiets, de heupen zijn meer voorwaarts geroteerd met de armen naar voren en de ellebogen dicht bij elkaar. Ik merk dat ik het niet meer gewend ben om deze in elkaar gedoken houding aan te nemen.

Nogmaals bedankt,

Daichi S.

 

Ik ontdekte jullie DVDs op de Marilyn Denis show, ik was toen aan het herstellen van een heupoperatie. Tijdens mijn revalidatie deed ik een aantal oefeningen, heel voorzichtig om mijn nieuwe gewricht en herstel niet te schaden. 
De operatie is nu vier maanden geleden en ik kan de meeste oefeningen van de eerste DVD doen, en ik voel me geweldig. Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp om mijn lichaam weer sterk en flexibel te krijgen. Volgende maand wordt mijn andere heup vervangen, en ik zal jullie programma blijven doen zodra dat weer kan.
Wat ik het prettigste vind is dat de bewegingen zo vloeiend zijn. Geen abrupte bewegingen of ledematen in lastige hoeken plaatsen om een oefening te doen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik me ooit weer zo goed zou voelen.

Met vriendelijke groet, 

Eve C.
Athabasca, Alberta (USA)