GECERTIFICEERDE INSTRUCTEURS
TEACHING. TRAINING. WORKSHOPS  

 

Sahra, Ik ben een ontluikende ESSENTRICS docent. Ik ben sinds afgelopen maart (sinds ik met je moeder heb getraind in Estes Park, CO, USA) bezig met mijn Level 1 van de TeacherTraining, na 13 years yoga te hebben gegeven. Ik geef twee keer in de week ESSENTRICS stagelessen en ben heel blij dat ik elke keer ca. 8 cursisten heb en dat ze helemaal fan zijn.

Ik heb vier van je ESSENTRICS DVDs besteld - ze zijn geweldig, net als jij! De DVD Class of 2012 is mijn favoriet.

Als de gelegenheid er is kom ik naar jullie studio's in Canada voor een training en ik hoop je daar te ontmoeten. In de tussentijd, keep up the good work!

Warmly,
Susan

 

Beste Lynda,

Ik wil Miranda, jou en Sahra laten weten hoe geweldig ik het vind om ESSENTRICS-lessen te geven. Ik heb een client die herstellende is van het Guillain-Barre Syndroom. Inmiddels heeft hij het gevoel in een groter deel van zijn been terug en heeft hij veel meer mobiliteit en kracht in het been. Hij krijgt een keer in de week een prive-les ESSENTRICS van me en daarnaast heb ik hem aangeraden om nog twee keer in de week met een van onze andere trainers te werken. Hij is zo ontzettend blij met zijn progressie. 

Dan zijn er ook mijn clienten met Parkinson's. Ik heb een groep mensen die regelmatig bij mij komen trainen. De ESSENTRICS stretches zijn een onderdeel van hun trainingsprogramma en ze vinden het fantastisch. Van een van mijn studenten hoorde is dat ze beter is gaan lopen. De anderen hebben opgemerkt dat ze meer bewegingsvrijheid hebben in hun rug en schouders. Het is ongelofelijk bevredigend om mensen met een chronische ziekte te kunnen helpen om hun dagelijkse leven wat makkelijker te maken.

Mijn reguliere ESSENTRICS-groep bestaat nu uit 10 loyale deelnemers. Ik ga binnenkort een tweede ESSENTRICS-les in de week geven omdat iedereen daar om vraagt. Ze voelen dat hun lichaam verandert. Een van mijn clienten, die ook T'ai Chi doet bij me, vertelde me dat T'ai Chi en ESSENTRICS haar leven hebben gered. Ze is herstellende van een beroerte, maar je zou nu niet meer zeggen dat ze er ooit een heeft gehad.

Soms is het overweldigend als mensen dit soort dingen met me delen. Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig dat ik deze lessen kan geven.

De meest hartelijke groeten,
Carol