MEDISCHE GEMEENSCHAP
DOKTERS. FYSIOTHERAPEUTEN. CHIROPRACTORS. MASSEURS 

 

Hi,

Miranda's programma is zo uniek, doordat het de biomechanica van ons lichaam en onze gewrichten opnieuw in balans brengt door een serie van versterkende en verlengende oefeningen. Deze maken het lichaam soepel en sterk. Een belangrijk element is dat de workout geen apparatuur gebruikt! Hierdoor kan iedereen de oefeningen van Classical Stretch doen, waar ze ook zijn. De slanke, sterke look die je door de techniek krijgt, is te wijten aan het feit dat het programma geen gewichten gebruikt om de spieren op te pompen; het gebruikt specifieke technieken zoals een techniek waarbij je aanspant en ontspant, die verwant is aan de P.N.F. familie (proprioceptieve neuromusculaire facilitatie) - een veelgebruikte techniek onder fysiotherapeuten en andere gezondheidsprofessionals. Het verlengen en versterken van de spieren helpt mensen om centimeters kwijt te raken, een beter gevormd lichaam te krijgen, de houding te verbeteren en pijn te verminderen. Het beste van alles: ze hebben een permanente lach op hun gezicht. Dit is waarom ik Classical Stretch van harte aanbeveel, het levert resultaat.


George Demirakos Pht, CAT

Classical Stretch is een unieke benadering van fitness en welzijn van het hele lichaam. Deze innovatieve trainingstechniek richt zich op de verschillende vlakken van spieren en gewrichten. Classical Stretch combineert diepe stretches met excentrische aanspanningen van de core. Deze unieke techniek creëert de mogelijkheid om sterke spieren te trainen zonder de spiermassa zichtbaar te vergroten, waardoor cliënten slanke spieren krijgen. Op deze manier is het ook gemakkelijk om gericht vet te verliezen. Een sterker, flexibeler lichaam, dat beter in balans is, moedigt mensen aan om actiever te zijn in het dagelijks leven, meer gewicht te verliezen en gezonder te leven.  

Dr. Andre Kulesza PhD Physical Education, Sport Science, Biomechanics

"Mijn baan als chiropractor vraagt veel van mijn lichaam. Ik werk met mensen die soms drie keer mijn lichaamsgewicht wegen! Tien jaar geleden ben ik de workouts van Miranda gaan doen en nu raad ik ze aan al mijn patiënten aan, zelfs aan de mensen met gewrichtsproblemen.  Het is veilig, gemakkelijk en volledig . . . het totaalpakket! 

Dr. Beth Barnett 

Gecertified Chiropractic Sports Physician